KROPSTERAPI

Klinik for kropsterapi & massage

Behandler

Sanne Bjørn

Medlem af Dansk BehandlerForbund

 

BEHANDLINGEN FOREGÅR PÅKLÆDT

I LØSTSIDDENDE TØJ.

 

Sted:

Klinik Agern

Shiatsu & Psykomotorisk terapi

Hågendrupvej 6a

3390 Hundested

TLF. 3068-3848

 

Jeg giver også hjemme behandling.

Ring og aftal nærmere.

 

Køb time kort og spar op til 20%

 

Priser:

*1 times massage: 700 kr

*1½ times massage: 990 kr

 

Timekort

3 timer 1.860,- kr.

6 timer 3.480,- kr.

 

Betalings metoder:

1. Indbetal på Bankkonto:

3572 - 3572958477

2. MobilePay til 30441

Mærk: Behandling + Navn

3. Kontant

 

Bemærk at aflysning kun kan ske senest 24 timer inden aftalen.

Aflysning mindre end 24 timer før, skal der betales den fulde pris.

 

 

 

Jeg tilbyder:

 

 

I en behandling arbejder jeg ud fra et helhedsorienteret menneskesyn, hvor jeg kombinerer mine 20 års erfaring og viden indenfor kropsterapi;

*Psykomotorisk terapi, Shiatsu massage, afspænding og healing, altsammen i samarbejde med dine ressourcer i nuet.

 

Hver session har en indledende samtale. Gennem en behandling 'lytter’ jeg til kroppen med mine hænder med medfølelse og respekt.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dig klogere på hvad kroppen prøver at fortælle dig, der viser sig med alt fra spændinger, stivhed, ondt i kroppens muskler og led, inflammationer, fordøjelsesbesvær, dårlig søvn, hovedpine, svære følelser; frustration og vrede, sorg og ked af det hed, depression, afhængigheder, overvægt, træthed og stress mv.

 

Er du gået alt for længe uden at lytte til kroppens signaler?

Enten fordi du har for travlt og frygter smerten ved at mærke efter.

Måske giver vi op, fordi vi ikke orker at tage ansvar, eller vi har svært ved at gennemskue vores egne mønstre og dårlige vaner når de tager over.

 

Vi fortsætter med at overskride vores egne grænser igen og igen indtil en skønne dag, vi ikke kan holde os selv ud, eller er bange for at den manglende ansvarsfølelse kan udvikle sig til noget mere alvorligt.

Heldigvis er vores krop klog og ærlig. Kroppen 'siger fra' med diverse ubalancer eller alvorligere sygdomme. Først når vi lærer at dette er et kropssprog, som ikke lyver og kan vi begynde at tage os selv mere alvorligt.

I stedet for at feje problemet under gulvtæppet, og tag medicin, for det er det nemmeste, så ved du sikkert godt inderst inde, at det blot er et plaster på såret.

 

Stress

*Psykomotoriske terapeuter (tidl. afspændingspædagoger) er eksperter i stress forbyggelse og behandling.

Efter selv at have oplevet stress på egen krop, med alt for mange ansvarsområder, som enlig mor, blev stress et område jeg fordybede og specialiserede mig i, for at heale mig selv, og for at forstå mekanismerne omkring stress, inde i os, og omkring os, og med det håb om at hjælpe andre.

 

Du er ikke alene

Det er vigtigt at opdage, hvorfor det ikke bare er dig, som individ, der skal "tage sig sammen", men at det er en holistisk tilgang der skal til, og en samfundsmæssig ændring som helbreder.

Det tager tid, men det bliver mere anerkendt og accepteret, og bevidstgjort, at det er farligt for folk og samfund, hvis ikke vi stopper op og siger fra.

ALT spiller ind for at en healing kan opstå; Vores opvækst, familie mønstre, sociale liv og medier, samfundets hurtighed og din egen perfektion er medvirkende til, at du måtte bukke under for stressen.

Skyld og skam og stoltheden dominerer, når du pludselig ikke kan håndtere, begribe eller se meningsfuldheden i tilværelsen fordi du er fyldt op til bristepunktet.

Og så oveni den manglende kontakt med naturen udenfor og inde i os selv gør det til en længerevarende proces, for at kroppen kan finde sin naturlige balance igen.

 

Hvad er Shiatsu?

Shiatsu er en flere 1000 år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En behandling som går dybere end traditionel muskelmassage.

Min behandling har en positiv og afspændende effekt til hele kroppen. Dine muskler og nervesystem slapper af, og du vil føle dig frigjort, som at komme hjem i din krop. Udover bliver din modstandskraft styrket mod sygdom, stress og udbrændthed.

 

 

*Psykomotorisk terapeuter var indtil 2010 kendt som afspændingspædagoger, og er nu blevet til en mellemlang videregående uddannelse på linie med Fysioterapeuterne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udrensning (detox) - mentalt og fysisk

 

Typiske fysiske og psykiske ubalancer kan vise sig synligt og usynligt såsom:

Migræne/hovedpine, mave/fordøjelsesproblemer, ondt i led og muskler, gigt, overvægt, dårlige vaner og mønstre; overspisning, stress, rygning, depression, astma, allergi, koncentrations- og balance problemer, hudsygdomme m.v.

 

Private sessions

Ønsker du at udrense (detox) på et dybere plan giver jeg private sessions/forløb, hvor jeg følger dig hele perioden (mlm 14 - 21 dage på skånekost eftersom hvad dit problem/ubalance handler om.

 

Med fælleskabet som støtte

Her kan du deltage i fællesskab med andre på mine blide udrensningskurser (detox), som afholdes løbende. Læs her

En kur på ca. 22 dage i alt. Hvoraf de 20 dage foregår derhjemme, med støtte fra mig med en individuel realistisk kostplan og yoga i mit center, og for endnu hurtigere proces én - flere kropsterapeutiske behandlinger eller et personligt trænings forløb ( jeg kalder HEL personlig form), hvor hele mennesket bliver taget i hånden til at nå sit mål. Læs mere her

 

 

"De 10 gyldne bud"

 

1. Giv dig selv kærlighed med det, som du holder aller mest af, og giv kærlighed videre til andre.

 

2. Få og gi' berøring

 

3. Vær i kontakt med din indre og ydre natur hver dag. (Fx vær ærlig og kærlig...)

 

4. Få rolig/aktiv/indre og ydre bevægelse i hverdagen, såsom;

Yoga, Tai chi, qi qong, meditation, let løb, vandring, dans mv..

 

5. Stilhed hver dag

 

6. Plej den gode relation med dine omgivelser

 

7. Lær om kommunikationens kunst

 

8. Vær i (mindst 1) fællesskab (er)

 

9. Sund mad - helst ØKO

 

10. Gå helst i seng kl 22 om vinteren

og alle senest kl. 23 om sommeren.

"Essensen for en sund livsstil og livsindstilling er daglig kontakt til dig selv og dine omgivelser på en ærlig og kærlig måde..."

Fællesskabet = Sundhed

 

Mennesket har altid løftet i flok. Udover "de 10 gyldne bud", og pleje af de nære relationer, er et fælleskab som;

Yoga, gruppe terapi eller individuel healingsmassage og/eller krops/naturterapi, en aldeles tryg og naturlig form for re-etablering af noget "tabt". Man er sammen om "noget". Og det i sig selv giver livet mere mening, som nok ses som værende én af de sundeste budskaber vi kan ønske os.

Fx. tag på et retreat.

 

Tag på retreat - alternativ til detox

 

Hvis ikke du er til udrensnings ideen, og ønsker blot at nyde godt af indre og ydre velvære, så er retreat oplagt.

Jeg udbyder yoga & vandring weekend retreats til Sverige i forår og sensommer (læs her), hvor du oplever elementer af udrensning - retreatets væsen.

Her får din krop og sjæl indre ro og fred, med sund base mad og rensende te, kombineret med indre og ydre styrke og velvære som en perfekt balance for hele homeostasen, samt fred og ro til krop & sjæl.

Agern Yoga Center

 

Torupvejen 45 A

 

Tømmerup

 

3390 Hundested

Kontakt@agernyoga.dk

 

Tlf: 30 68 38 48

 

CVR 37 87 22 69