KROPSTERAPI

Agern Klinik for kropsterapi & massage 


Jeg tilbyder:


    • Psykomotorisk terapi
    • Afspændingsmassage (afstressning)
    • Shiatsu (akupressur)
    • HealingI en behandling arbejder jeg ud fra et helhedsorienteret menneskesyn, hvor jeg kombinerer mine 20 års erfaring og viden indenfor krops & Yoga- & kost terapi,

*Psykomotorisk terapi, Shiatsu massage, afspænding og healing.

 

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dig klogere på hvad kroppen fortæller dig ud fra det du mærker af spændinger, stivhed, ondt i kroppens muskler og led, inflammationer, fordøjelsesbesvær, dårlig søvn, hovedpine,  svære følelser;  uro, frustration, vrede, sorg og ked af det hed, depression, afhængigheder, overvægt, træthed og stress og meget mere..


Kroppen lyver ikke

Heldigvis husker den alt. Kroppen 'siger fra' med diverse ubalancer eller alvorligere sygdomme. Først når vi lærer at forstå dette kropssprog, kan vi begynde at tage os selv mere alvorligt og tage ansvar med omsorg og handling.


Er du gået alt for længe uden at lytte til kroppens signaler? 

Måske fordi du har for travlt og frygter smerten ved at mærke efter?

Måske giver du op, fordi du ikke orker, hvad handler det om?  

Eller måske har du svært ved at gennemskue dine mønstre og dårlige vaner når de tager over?

Vi fortsætter med at overskride vores egne grænser igen og igen indtil en skønne dag, vi ikke kan holde os selv ud, eller bliver tilpas bange for, at den manglende handling, kan udvikle sig til noget mere alvorligt?


Stress

Jeg har fordybet-  og specialiseret mig i dette meget vide begreb. Det kræver i største del af tilfældene en nulstilling af livsstil, overbevisninger, identitet og meget mere.  Og det tager tid af få "rydtet op", men er det hele værd.


Du er ikke alene

Det er vigtigt at opdage, hvorfor det ikke bare er dig, som individ, der skal "tage sig sammen", men at det er en holistisk tilgang der skal til, og en samfundsmæssig ændring som helbreder.

Det tager tid, med accept og bevidstgørelse af behovet for omstrukturering og normsætning.

Vi bærer ikke ansvaret alene, når statistikkerne på stress viser at kurverne stadig vokser. Derfor har vi også at gøre med et samfund, som er løbet løbsk. 

 

ALT spiller ind for at en healing kan opstå og bestå

Vores opvækst,  familie mønstre,  sociale liv og medier,  samfundets hurtighed og din egen perfektion er medvirkende til, at du måtte bukke under for stressen.

Skyld og skam og stoltheden dominerer, når du pludselig ikke kan håndtere, begribe eller se meningsfuldheden i tilværelsen fordi du er fyldt op til bristepunktet. Og så oveni den manglende kontakt med naturen udenfor- og inde i os selv, gør det til en længerevarende proces, for at kroppen kan finde sin naturlige balance igen.


Jeg har selv oplevet stress på egen krop, med alt for mange ansvarsområder, som enlig mor og selvstændig. Med en dyb følelse af, at der ikke var noget jeg kunne støtte mig op af. Men det er der - altid. Med healing, naturens krafter og terapi, er jeg langsomt og sikkert blevet mere bevidst mentalt, kropsligt og sjæleligt hvor mine grænser er og hvad jeg har behov for og brug for. Ofte skal man "ned og ligge" for at kunne mærke ordentligt efter.


Rask med belønning oveni

Jeg undersøger mekanismerne omkring stress, både inde i os, og omkring os i vores relationer og samfund kontinuerligt. Og vælger nu at se på stress med positive briller, og at den opbremsning i tilværelsen, ofte udvikler sig til at blive en stor gave.

Det opleves ikke sådan når man står i det. Man tror aldrig det stopper, men det gør det heldigvis, HVIS man formår at ÆNDRE LIVSSTIL, og kan se på det som et VILKÅR.


Hvad er Shiatsu?

Shiatsu er en flere 1000 år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En  behandling som går dybere end traditionel muskelmassage.

Shiatsu har en positiv og afspændende og healende effekt til hele kroppen. Dine muskler, organer og nervesystem slapper af, og du vil føle dig frigjort, som at komme hjem i din krop. Udover bliver din modstandskraft styrket mod sygdom, stress og udbrændthed.

Shiatsu har en rolig og genopbyggende effekt på krop og sind, som virker aldeles healende og samlende på hele mennesket.*Psykomotorisk terapeuter var indtil 2010 kendt som afspændingspædagoger, og er nu blevet til en mellemlang videregående uddannelse på linie med Fysioterapeuter, sygeplejersker og pædagoger.Udrensning (detox) - mentalt og fysisk


Typiske fysiske og psykiske ubalancer kan vise sig synligt og usynligt såsom:

Migræne/hovedpine, mave/fordøjelsesproblemer, ondt i led og muskler, gigt, overvægt, dårlige vaner og mønstre; overspisning, stress, rygning, depression, astma, allergi, koncentrations- og balance problemer,  hudsygdomme m.v.


Private sessions

Ønsker du at udrense (detox) på et dybere plan giver jeg private sessions/forløb, hvor jeg følger dig hele perioden (mlm 14 - 21 dage på skånekost eftersom hvad dit problem/ubalance handler om. 


Med fælleskabet som støtte

Her kan du deltage i fællesskab med andre på mine blide udrensningskurser (detox), som afholdes løbende. Læs her

En kur på ca. 22 dage i alt. Hvoraf de 20 dage foregår derhjemme, med støtte fra mig med en individuel realistisk kostplan og yoga i mit center, og for endnu hurtigere proces én - flere kropsterapeutiske behandlinger eller et personligt trænings forløb ( jeg kalder HEL personlig form), hvor hele mennesket bliver taget i hånden til at nå sit mål.


BEHANDLINGEN FOREGÅR PÅKLÆDT

I LØSTSIDDENDE TØJ!Behandler

Sanne Bjørn

Psykomotorisk terapeut & Certificeret Yogalærer

Medlem af Dansk BehandlerForbund


Sted:

Agern klinik

Shiatsu & Psykomotorisk terapi

Hågendrupvej 6a

3390 Hundested

TLF. 3068-3848


Hjemmebehandling?

Ring og hør nærmere.


Køb timekort og spar op til 20%


Priser

*1 times massage: 700 kr

*1½ times massage: 990 kr


Timekort

3 timer 1.860,- kr.

6 timer 3.480,- kr.


Betalings metoder:

1.     Indbetal på Bankkonto:

         3572 - 3572958477

2.     MobilePay til 30441

         Mærk: Behandling + Navn

3.    Kontant


Bemærk! 

Aflysning kun kan ske senest 24 timer inden aftalen.

Aflysning mindre end 24 timer før, betales den fulde pris.


Mine gyldne "10 bud"


1. Giv dig selv kærlighed med det, som du holder aller mest af, og giv kærlighed videre til andre - hver dag.


2. Få og gi' berøring


3. Vær i kontakt med din indre og ydre natur hver dag. (Fx vær ærlig og kærlig...og ophold dig i naturen)


4. Få rolig/aktiv/indre og ydre bevægelse i hverdagen, såsom;

Yoga, Tai chi, qi qong, meditation, let løb, cykling, vandring, dans mv..


5. Stilhed hver dag


6. Plej den gode relation med dine omgivelser


7. Lær om kommunikationens kunst


8. Vær i (mindst 1)  fællesskab (er)


9. Sund mad - helst ØKO


10. Gå helst i seng kl 22

om vinteren og kl. 23 om sommeren.


"Essensen for en sund livsstil og livsindstilling er daglig kontakt med din sjæl og dine omgivelser på en ærlig og kærlig måde..."

Flertallets defination på sundhed er Fællesskab


Mennesket har altid løftet i flok. Udover "de 10 gyldne bud", og pleje af de nære relationer, er et fælleskab som;

Yoga, gruppe terapi eller individuel  healingsmassage og/eller krops/naturterapi, en aldeles tryg og naturlig form for re-etablering af noget "tabt". Man er sammen om "noget". Og det i sig selv giver livet mere mening, som nok ses som værende én af de sundeste budskaber vi kan ønske os.

Fx. tag på et retreat.


Tag på retreat - den bedste detox!


Hvis ikke du er til udrensnings ideen, og ønsker blot at nyde godt af indre og ydre velvære, så er retreat oplagt.

Jeg udbyder yoga & vandring weekend retreats til Sverige i forår og sensommer (læs her), hvor du oplever elementer af udrensning - retreatets væsen.

Her får din krop og sjæl indre ro og fred,  med sund base mad og rensende te, kombineret med indre og ydre styrke og velvære som en perfekt balance for hele homeostasen (den biologiske balance).
Agern Yoga Center


Sanne Bjørn


Tlf: 30 68 38 48Kontakt@agernyoga.dk


www.agernyoga.dk


CVR: 37 87 22 69