KROPSTERAPI

Agern klinik


 TILBYDER:


  • Psykomotorisk terapi
  • Afspændingsmassage (afstressning)
  • Shiatsu (akupressur)
  • Healing
  I en behandling arbejder jeg ud fra et helhedsorienteret menneskesyn, hvor jeg kombinerer mine mere end 20 års erfaring og viden indenfor krops & Yoga- & kost terapi, Psykomotorisk terapi, Shiatsu massage, afspænding og healing.

   

  Jeg kan hjælpe dig med at gøre dig klogere på hvad din krop fortæller dig ud fra det du mærker lige fra spændinger, stivhed, ondt i kroppens muskler og led, inflammationer, fordøjelsesbesvær, tankemylder, dårlig søvn, hovedpine,  svære følelser;  uro, frustration, vrede, sorg og ked af det hed, depression, afhængigheder, overvægt, træthed og til stress og meget mere..


  Kroppen lyver ikke

  "Heldigvis" husker kroppen alt. Kroppen siger fra med diverse ubalancer eller alvorligere sygdomme og vores fornemmeste opgave må være at forstå dette kropssprog. Vi  begynde at tage os selv mere alvorligt og tage ansvar med omsorg og handling.


  Er du gået alt for længe uden at lytte til kroppens signaler? 

  Måske fordi du har for travlt og frygter smerten ved at mærke efter?

  Måske giver du op, fordi du ikke orker, hvad handler det om?  

  Eller måske har du svært ved at gennemskue dine mønstre og dårlige vaner når de tager over?

  Vi fortsætter med at overskride vores egne grænser igen og igen indtil en skønne dag, vi ikke kan holde os selv ud, eller bliver tilpas bange for, at den manglende handling, kan udvikle sig til noget mere alvorligt?


  Stress

  Jeg har specialiseret mig i stress i mange år og mener, at den kommer til os, for at fortælle os om, at vi er på en  "forkert" vej i livet.

  Ofte skal man helt "ned og ligge" for at kunne mærke ordentligt efter. Det tager tid af få "rydtet op" men processen er det hele værd, selvom det giver ar på sjælen.

  Der skal tages små skridt i processen, som et grund vilkår for at heale, for når stress rammer os, har det som regel taget mange år før kroppen "knækkede", og det kan tage tæt på lige så lang tid at hele.


  At tage hånd om stress kræver som oftest en nulstilling af livsstil, overbevisninger, identitet, personligheden og meget mere. 


  Du er ikke alene

  Det er vigtigt at opdage, hvorfor det ikke bare er dig, som individ, der skal "tage sig sammen", men at det er en holistisk tilgang der skal til, og en samfundsmæssig ændring som helbreder.

  Det tager tid, med accept og bevidstgørelse af behovet for omstrukturering og normsætning.

  Vi bærer ikke ansvaret alene, når statistikkerne på stress viser at kurverne stadig vokser. Derfor har vi også at gøre med et samfund, som er løbet løbsk. 

   

  ALT spiller ind for at en healing kan opstå og bestå

  Vores opvækst,  familie mønstre,  sociale liv og medier,  samfundets hurtighed og din egen perfektion er medvirkende til, at du måtte bukke under for stressen.

  Skyld og skam og stoltheden dominerer, når du pludselig ikke kan håndtere, begribe eller se meningsfuldheden i tilværelsen fordi du er fyldt op til bristepunktet. Og så oveni den manglende kontakt med naturen udenfor- og inde i os selv, gør det til en længerevarende proces, for at kroppen kan finde sin naturlige balance igen.


  Jeg har selv oplevet stress på egen krop, med alt for mange ansvarsområder, som enlig mor og selvstændig. Med en dyb følelse af, at der ikke var noget jeg kunne støtte mig op af. Men det er der - altid. Med healing, naturens krafter og terapi, er jeg langsomt og sikkert blevet mere bevidst mentalt, kropsligt og sjæleligt hvor mine grænser er og hvad jeg har behov for og brug for.
  Rask med belønning oveni

  Jeg undersøger mekanismerne omkring stress, både inde i os, og omkring os i vores relationer og samfund kontinuerligt. Og vælger nu at se på stress med positive briller, og at den opbremsning i tilværelsen, ofte udvikler sig til at blive en stor gave.

  Det opleves ikke sådan når man står i det. Man tror aldrig det stopper, men det gør det heldigvis, HVIS man formår at ÆNDRE LIVSSTIL, og kan se på det som et VILKÅR.  Udrensning (detox) - mentalt og fysisk


  Typiske fysiske og psykiske ubalancer kan vise sig synligt og usynligt såsom:

  Migræne/hovedpine, mave/fordøjelsesproblemer, ondt i led og muskler, gigt, overvægt, dårlige vaner og mønstre; overspisning, stress, rygning, depression, astma, allergi, koncentrations- og balance problemer,  hudsygdomme m.v.


  Private sessions

  Ønsker du at udrense (detox) på et dybere plan giver jeg private sessions/forløb, hvor jeg følger dig hele perioden (mlm 14 - 21 dage på skånekost eftersom hvad dit problem/ubalance handler om. 


  Med fælleskabet som støtte

  Her kan du deltage i fællesskab med andre på mine blide udrensningskurser (detox), som afholdes løbende. Læs her

  En kur på ca. 22 dage i alt. Hvoraf de 20 dage foregår derhjemme, med støtte fra mig med en individuel realistisk kostplan og yoga i mit center, og for endnu hurtigere proces én - flere kropsterapeutiske behandlinger eller et personligt trænings forløb ( jeg kalder HEL personlig form), hvor hele mennesket bliver taget i hånden til at nå sit mål.


  Tag på retreat - den bedste detox!


  Hvis ikke du er til udrensnings ideen, og ønsker blot at nyde godt af indre og ydre velvære, så er retreat oplagt.

  Jeg udbyder yoga & vandring weekend retreats til Sverige i forår og sensommer (læs her), hvor du oplever elementer af udrensning - retreatets væsen.

  Her får din krop og sjæl indre ro og fred,  med sund base mad og rensende te, kombineret med indre og ydre styrke og velvære som en perfekt balance for hele homeostasen (den biologiske balance).


  Agern klinik

  Shiatsu & Psykomotorisk terapi

  Hågendrupvej 6a

  3390 Hundested

  TLF. 3068-3848


  Hjemmebehandling?

  Ring og hør nærmere på tlf: 3068-3848


  Køb timekort og spar op til 20%


  Priser

  1 times behandling: 800 kr. 

  1½ times behandling: 1090 kr 


  OBS! Priser på behandling stiger fra 1.1.2020 

  Køber du klippekort inden denne dato gælder de gamle priser stadig.


  Timekort

  3 timer 2050 kr. 

  6 timer 3960 kr. 


  Betalings metoder:

  1.    Indbetal på Bankkonto:

         3572 - 3572958477

  2.    MobilePay til 30441

          Mærk: Behandling + Navn

  3.    Kontant


  Bemærk! 

  Aflysning kun kan ske senest 24 timer inden aftalen.

  Aflysning mindre end 24 timer før, betales den fulde pris.

  Behandler & terapeut:

  Sanne Bjørn


  Psykomotorisk terapeut

  Shiatsu massør

  Cert. Hatha Yogalærer

  Cert. Sun Do instruktør, Tao Yoga

  Kost rådgiver


  Medlem af Dansk Behandler Forbund

  Psykomotorisk Terapi

  Den psykomotoriske terapeut arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom, undervisning, behandling og rehabilitering. Psykomotoriske terapeuter var indtil 2010 kendt som afspændingspædagoger.

  Uddannelsen til Psykomotorisk terapeut er en offentlig anerkendt uddannelse i Danmark på linie med Fysioterapeuter, Sygeplejersker og Pædagoger.


  Psykomotorisk terapi er integrationen af krop, psyke, erkendelse og handling. Hele personligheden involveres i behandlingen, hvor det centrale er samspillet mellem den kropslige behandling, oplevelsen af kroppen, personligheden og ressourcerne.

  .

  Shiatsu

  Shiatsu er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En behandlingsform, som går dybere end traditionel muskelmassage.

  Shiatsu har en positiv, afspændende og healende effekt til alle kroppens organer, nervesystem, led og muskler. 

  Udover bliver din modstandskraft styrket modsygdom, stress og udbrændthed.

  Shiatsu har en rolig og genopbyggende effekt på krop og sind, som virker dybde healende og samlende på hele dit væsen.


  Mine gyldne

  "10 bud"  1. Giv dig selv kærlighed med det, som du holder aller mest af, og giv kærlighed videre til andre så ofte som muligt.


  2. Få og gi' berøring


  3. Vær i kontakt med din indre og ydre natur hver dag. (Fx vær ærlig og kærlig...og ophold dig i naturen helst hver eneste dag.


  4. Få rolig/aktiv/indre og ydre bevægelse i hverdagen, såsom;

  Yoga, Tai chi, qi qong, meditation, let løb, cykling, vandring, dans mv..


  5. Stilhed & grounding hver dag


  6. Plej den gode relation med dine omgivelser


  7. Lær om kommunikationens kunst


  8. Vær i (mindst 1)  fællesskab (er)


  9. Sund mad - helst ØKO


  10. Gå helst i seng kl 22

  om vinteren og kl. 23 om sommeren.

  *

  Kontakt


  Agern Yoga Center


  www.agernyoga.dk


  CVR: 31872269

  Sanne Bjørn


  Tlf: 30 68 38 48


  Agern Yoga: Torupvejen 156, 1. Torup


  Agern Klinik: Hågendrupvej 6a, Torup