KROPSTERAPI

Agern klinik    • Psykomotorisk terapi
    • Afspændingsmassage 
    • Shiatsu (japansk akupressur)
    • Healing
I en behandling arbejder jeg ud fra et helhedsorienteret menneskesyn, hvor jeg kombinerer mine mere end 20 års erfaring og viden indenfor krops- Yoga- & kost terapi, Psykomotorisk terapi, Shiatsu massage, afspænding og healing.

 

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dig klogere på hvad din krop fortæller dig ud fra det du mærker lige fra spændinger, stivhed, ondt i kroppens muskler og led, inflammationer, fordøjelsesbesvær, tankemylder, dårlig søvn, hovedpine,  svære følelser;  uro, frustration, vrede, sorg og ked af det hed, depression, afhængigheder, overvægt, træthed og til stress og meget mere..


Kroppen lyver ikke

"Heldigvis" husker kroppen alt. Kroppen siger fra med diverse ubalancer eller alvorligere sygdomme, når vi er gået for langt uden at lytte til kroppens signaler.


Måske giver du op, fordi du gentagne gange er røget tilbage til "start" og ikke orker det arbejde der skal til, når du alligevel ikke kan se skoven for bare træer..

Det kan være svært at gennemskue dine egne mønstre og dårlige vaner når de tager over...


Her må vores fornemmeste opgave være at lære at forstå dette kropssprog, der ofte handler om uforløste følelser, som er lagret i kroppen helt tilbage fra barns ben, som vi har måtte lægge låg på, da vi ikke blev mødt eller forstået, eller gør stadigvæk som voksne...


Tage os selv mere alvorligt

Vi kan starte i det små, og begynde at tage ansvar med omsorg og handling. Et skridt af gangen, er det vigtigste skridt. Langsomt og roligt tættere på dig selv, dit hjerte og dine behov som menneske... Mindre fokus på "sygdommen" og mere fokus på det du længes efter i dit liv.


De fleste af os har ikke lært egenomsorg derhjemme, (samfundet har ej heller lært os denne vigtighed), så er det klart, at det føles svært og umuligt. Men det er aldrig for sent, gode ting tager tid, og igen...et skridt af gangen.


Hvis du er dér hvor du har accepteret, at det som du "bokser med", kan du ikke løse alene på nuværende tidspunkt, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller mail. 


Stress

Jeg har specialiseret mig i stress i mange år og mener, at den kommer til os, for at fortælle os om, at vi er på en  "forkert" vej i livet.

Ofte skal man helt "ned og ligge" for at kunne mærke ordentligt efter. Det tager tid af få "rydtet op" men processen er det hele værd, selvom det giver ar på sjælen.

Der skal tages små skridt i processen, som et grund vilkår for at heale, for når stress rammer os, har det som regel taget mange år før kroppen "knækkede", og det kan tage år at hele.


At tage hånd om stress kræver som oftest en nulstilling af livsstil, overbevisninger, identitet, personligheden og meget mere. 


Du er ikke alene

Det er vigtigt at opdage, hvorfor det ikke bare er dig, som individ, der skal "tage sig sammen", men at det er en holistisk tilgang der skal til, og en samfundsmæssig ændring som helbreder. Og det kan vi ved at starte med os selv. Det kan være en måde at fortælle samfundet på, at der er noget som ikke fungerer.

Det tager tid, med accept og bevidstgørelse af behovet for omstrukturering og normsætning.

Vi bærer ikke ansvaret alene, når statistikkerne på stress viser at kurverne stadig vokser. Derfor har vi også at gøre med et samfund, som er løbet løbsk. 

 

ALT spiller ind for at en healing kan lære os selv og opstå og bestå

Vores opvækst,  familie mønstre,  sociale liv og medier,  samfundets hurtighed og din egen perfektion er medvirkende til, at du måtte bukke under for stressen.

Skyld og skam og stoltheden dominerer, når du pludselig ikke kan håndtere, begribe eller se meningsfuldheden i tilværelsen fordi du er fyldt op til bristepunktet. Og så oveni den manglende kontakt med naturen udenfor- og inde i os selv, gør det til en længerevarende proces, for at kroppen kan finde sin naturlige balance igen.


Jeg har selv oplevet stress på egen krop, med alt for mange ansvarsområder, som enlig mor og selvstændig. Med en dyb følelse af, at der ikke var noget jeg kunne støtte mig op af. Men det er der - altid. Med healing, naturens krafter og terapi, er jeg langsomt og sikkert blevet mere bevidst mentalt, kropsligt og sjæleligt hvor mine grænser er og hvad jeg har behov for og brug for.Rask med belønning oveni

Jeg undersøger mekanismerne omkring stress, både inde i os, og omkring os i vores relationer og samfund kontinuerligt. Og vælger nu at se på stress med positive briller, og at den opbremsning i tilværelsen, ofte udvikler sig til at blive en stor gave.

Det opleves ikke sådan når man står i det. Man tror aldrig det stopper, men det gør det heldigvis, HVIS man formår at ÆNDRE LIVSSTIL, og kan se på det som et VILKÅR for healing.


Tag på retreat - den bedste detox!


Hvis ikke du er til udrensnings ideen, og ønsker blot at nyde godt af indre og ydre velvære, så er retreat oplagt.

Jeg udbyder yoga & vandring weekend retreats til Sverige i forår og sensommer (læs her), hvor du oplever elementer af udrensning - retreatets væsen.

Her får din krop og sjæl indre ro og fred,  med sund base mad og rensende te, kombineret med indre og ydre styrke og velvære som en perfekt balance for hele homeostasen (den biologiske balance).


Agern klinik


Psykomotorisk terapi & shiatsu massage (AKU-tryk)

Hågendrupvej 6a

3390 Hundested

TLF. 3068-3848


Hjemmebehandling?

Ring og hør nærmere på tlf: 3068-3848


Køb timekort og spar op til 20%


Priser

Kropsterapi

Psykomotorisk terapi, samtale,  Shiatsu & healing

1 times behandling: 800 kr. 

1½ times behandling: 1140 kr 


Timekort

3 timer 2160 kr. 

6 timer 4080 kr. 


Shiatsu massage

Afspændende, letudrensende og healende (- terapi).

1 time 600 kr.

1,5 time 840 kr. 


Betalings metoder:

1.    Indbetal på Bankkonto:

       3572 - 3572958477

2.    MobilePay til 30441

        Mærk: Behandling + Navn

3.    Kontant


Bemærk! 

Aflysning kun kan ske senest 24 timer inden aftalen.

Aflysning mindre end 24 timer før, betales den fulde pris.


Påklædning

Behandlingen foregår med delvist tøj på, derfor bedes du iføre dig løstsiddende tøj.

Behandler & terapeut:

Sanne Bjørn


Psykomotorisk terapeut

Shiatsu massør

Cert. Hatha Yogalærer

Cert. Sun Do instruktør,

Tao Yoga

Kost rådgiver


Medlem af Dansk Behandler ForbundMine gyldne

"10 bud"1. Giv dig selv kærlighed med det, som du holder aller mest af, og giv kærlighed videre til andre så ofte som muligt.


2. Få og gi' berøring


3. Vær i kontakt med din indre og ydre natur hver dag. (Fx vær ærlig og kærlig...og ophold dig i naturen helst hver eneste dag.


4. Få rolig/aktiv/indre og ydre bevægelse i hverdagen, såsom;

Yoga, Tai chi, qi qong, meditation, let løb, cykling, vandring, dans mv..


5. Stilhed & grounding hver dag


6. Plej den gode relation med dine omgivelser


7. Lær om kommunikationens kunst


8. Vær i (mindst 1)  fællesskab (er)


9. Sund mad - helst ØKO


10. Gå helst i seng kl 22

om vinteren og kl. 23 om sommeren.*"Vær så medfølende

mod dig selv,

så de døve kan høre det

og de blinde kan se det"


Gammelt kinesisk ordsprog

Psykomotorisk Terapi

Den psykomotoriske terapeut arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom, undervisning, behandling og rehabilitering. Psykomotoriske terapeuter var indtil 2010 kendt som afspændingspædagoger.

Uddannelsen til Psykomotorisk terapeut er en offentlig anerkendt uddannelse i Danmark på linie med Fysioterapeuter, Sygeplejersker og Pædagoger.


Psykomotorisk terapi er integrationen af krop, psyke, erkendelse og handling. Hele personligheden involveres i behandlingen, hvor det centrale er samspillet mellem den kropslige behandling, oplevelsen af kroppen, personligheden og ressourcerne.

.

Shiatsu

Shiatsu er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En behandlingsform, som går dybere end traditionel muskelmassage.

Shiatsu har en positiv, afspændende og healende effekt til alle kroppens organer, nervesystem, led og muskler. 

Udover bliver din modstandskraft styrket modsygdom, stress og udbrændthed.

Shiatsu har en rolig og genopbyggende effekt på krop og sind, som virker dybde healende og samlende på hele dit væsen.

Kontakt


Agern Yoga Center


www.agernyoga.dk


CVR: 31872269

Sanne Bjørn


Tlf: 30 68 38 48


Yoga: Torupvejen 156, 1. Torup


Klinik: Hågendrupvej 6a, Torup