KROPSTERAPI

AGERN KLINIKPsykomotorisk terapi


Afspændingsmassage 


Shiatsu

(japansk akupressur)


Healing


Personlig Yoga & træning


Coaching 


Hvad er?

Psykomotorisk Terapi


Den psykomotoriske terapeut arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom, undervisning, behandling og rehabilitering. Psykomotoriske terapeuter var indtil 2010 kendt som afspændingspædagoger.

Uddannelsen til Psykomotorisk terapeut er en offentlig anerkendt uddannelse i Danmark på linie med Fysioterapeuter, Sygeplejersker og Pædagoger.


Psykomotorisk terapi er integrationen af krop, psyke, erkendelse og handling. Hele personligheden involveres i behandlingen, hvor det centrale er samspillet mellem den kropslige behandling, oplevelsen af kroppen, personligheden og ressourcerne.

.

Shiatsu


Shiatsu er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En behandlingsform, som går dybere end traditionel muskelmassage.

Shiatsu har en positiv, afspændende og healende effekt til alle kroppens organer, nervesystem, led og muskler. 

Udover bliver din modstandskraft styrket modsygdom, stress og udbrændthed.

Shiatsu har en rolig og genopbyggende effekt på krop og sind, som virker dybde healende og samlende på hele dit væsen.


Mine gyldne

"10 bud" til egenomsorg1. Giv dig selv kærlighed med det, du holder allermest af-

- giv kærlighed videre fra hjertet og ikke af pligt.


2. Få og gi' berøring.


3. Vær i kontakt med din indre og ydre natur hver dag. (Fx vær ærlig og kærlig...og ophold dig i naturen helst hver eneste dag.


4. Få rolig/aktiv/indre og ydre bevægelse i hverdagen, såsom;

Yoga, Tai chi, qi qong, meditation, let løb, cykling, vandring, dans mv..


5. Stilhed & grounding hver dag.


6. Plej den gode relation med dine omgivelser i tale, tanke og handling.


7. Lær om kommunikationens kunst.


8. Vær i (mindst 1)  fællesskab (er).


9. Sund mad - helst ØKO.


10. Gå helst i seng kl 22

om vinteren og kl. 23 om sommeren.

Behandling


I min klinik er det enkelte menneske i centrum – ikke diagnosen eller sygdommen. Behandlingen tager udgangspunkt i de ressourcer og muligheder du har til rådighed.


Jeg hjælper dig med at blive bedre til at:


  • Lytte og tolke kroppens signaler
  • Omsætte tanker og følelser til hensigtsmæssige handlinger
  • Bliv bevidst om egne grænser og muligheder.


Min behandling kan hjælpe dig hvis du har:


  • Fysiske & psykiske smerter & ubalancer
  • Stress, angst & depression
  • Hovedpine
  • Fordøjelsesbesvær
  • Søvnbesvær
  • Afhængigheder
  • M.m.


Udover at være privatpraktiserende terapeut, kostrådgiver og healer, varetager jeg konsulentopgaver og undervisning i Yoga, motion og bevægelse ved siden af mit virke som behandler.Kroppen lyver ikke

"Heldigvis" husker kroppen alt. Kroppen siger fra med diverse ubalancer eller alvorligere sygdomme, når vi er gået for langt uden at lytte til kroppens signaler.


Måske giver du op, fordi du gentagne gange er røget tilbage til "start" og ikke orker det arbejde der skal til, når du alligevel ikke kan se skoven for bare træer..

Det kan være svært at gennemskue dine egne mønstre og dårlige vaner når de tager over...


Her må vores fornemmeste opgave være at lære at forstå dette kropssprog, der ofte handler om uforløste følelser, som er lagret i kroppen helt tilbage fra barns ben, som vi har måtte lægge låg på, da vi ikke blev mødt eller forstået, eller gør stadigvæk som voksne...Tage os selv mere alvorligt

Vi kan starte i det små, og begynde at tage ansvar med omsorg og handling. Et skridt af gangen, er det vigtigste skridt. Langsomt og roligt tættere på dig selv, dit hjerte og dine behov som menneske... Mindre fokus på "sygdommen" og mere fokus på det du længes efter i dit liv.


De fleste af os har ikke lært egenomsorg derhjemme, (samfundet har ej heller lært os denne vigtighed), så er det naturligt, at det føles svært. Det er aldrig for sent, gode ting tager tid, og igen...et skridt af gangen.


Hvis du er dér hvor du har accepteret, at det som du "bokser med", kan du ikke løse alene på nuværende tidspunkt, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller mail. 
Sanne Bjørn


Psykomotorisk terapeut

Shiatsu massør

Cert. Hatha Yogalærer

Cert. Sun Do instruktør,

Tao Yoga

Kost rådgiver


Medlem af Dansk Behandler ForbundAgern Klinik/Torup Behandler center

Hågendrupvej 6a

3390 Hundested

TLF. 3068-3848


Hjemmebehandling?

Ring og hør nærmere på tlf: 3068-3848


Køb timekort og spar op til 15%


Priser

Kropsterapi

Psykomotorisk terapi, samtale, Shiatsu & healing

1 times behandling: 800 kr. 

1,5 times behandling: 1080 kr 


Timekort

3 timer 2160 kr. 

6 timer 4080 kr. 


Shiatsu massage

Afspændende, letudrensende og healende (- terapi).

1 time 600 kr.

1,5 time 840 kr. 


Betalings metoder:

1.    Indbetal på Bankkonto:

       3572 - 3572958477

2.    MobilePay til 30441

        Mærk: Behandling + Navn

3.    Kontant


Bemærk! 

Aflysning mindre end 24 timer før, betales den fulde pris.


*

Behandlingen foregår med delvist tøj på, derfor bedes du iføre dig løstsiddende tøj.


*

Stress

Jeg har specialiseret mig i stress i mange år og mener, at den kommer til os, for at fortælle os om, at vi er på en "forkert" vej i livet.

Ofte skal man helt "ned og ligge" for at kunne mærke ordentligt efter, hvad det er som egentlig ikke tjener os mere i livet. Det tager tid af få "rydtet op" men processen er det hele værd, selvom det giver ar på sjælen.

Der skal tages små skridt i processen, som et grund vilkår for at heale, for når stress rammer os, har det som regel taget mange år før kroppen "knækkede", og det kan tage år at hele.

At tage hånd om stress kræver som oftest en nulstilling af livsstil, overbevisninger, identitet, personligheden og meget mere. 


Du er ikke alene

Det er vigtigt at opdage, hvorfor det ikke bare er dig, som individ, der skal "tage sig sammen", men at det er en holistisk tilgang der skal til, og en samfundsmæssig ændring som helbreder. Og det kan vi ved at starte med os selv. Det kan være en måde at fortælle samfundet på, at der er noget som ikke fungerer.

Det tager tid, med accept og bevidstgørelse af behovet for omstrukturering og normsætning.

Vi bærer ikke ansvaret alene, når statistikkerne på stress viser at kurverne stadig vokser. Derfor har vi også at gøre med et samfund, som er løbet løbsk. 

 

Vores opvækst,  familie mønstre,  sociale liv og medier, samfundets hurtighed og vores egen perfektionisme er medvirkende til, at vi får stress.

Skyld, skam og stoltheden dominerer, når du pludselig ikke kan håndtere, begribe eller se meningsfuldheden i tilværelsen, fordi du er fyldt op til bristepunktet. Og så oveni den manglende kontakt med vores naturlige rytme og levevis, udenfor- og inde i os selv, gør det til en længerevarende proces, for at kroppen kan finde sin naturlige balance igen.


Jeg har selv oplevet stress på egen krop, med alt for mange ansvarsområder, personlig krise og som enlig mor og selvstændig. Det var en dyb følelse af, at der ikke var noget jeg kunne støtte mig op af. Og heldigvis er der altid en løsning.

Med healing, deling, naturens krafter og terapi, og ændring af daglige rytmer, bliver jeg langsomt og sikkert bevidst mentalt, kropsligt og sjæleligt hvor mine grænser er, og hvad jeg har behov for og brug for. Det er måske et livslangt arbejde, og ja, heldigvis kommer jeg tættere og tættere på mit sande jeg, hver eneste dag, og det er nok den største gave jeg fik ud af det.Tag på retreat

- den ypperste egenomsorg


Jeg udbyder yoga & vandring forlænget weekendretreats fra torsdag - søndag til Sverige i forår og efterår (læs her), hvor du oplever elementer af mild udrensning og aturlig livsstil, som er retreatets væsen.


Her får din krop og sjæl indre ro og fred,  med sund base mad og rensende te, kombineret med indre og ydre styrke og velvære som en perfekt balance for hele homeostasen (den biologiske balance)."Vær så medfølende

mod dig selv,

så de døve kan høre det

og de blinde kan se det"


Mark Twain

Agern Yoga Center


Kontakt@agernyoga.dk


www.agernyoga.dk


CVR: 37812269

Sanne Bjørn


Telefon: 30 68 38 48


Yoga: Torupvejen 156, 1. Torup


Klinik: Hågendrupvej 6a, Torup